Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Reparation af alle bilmærker - Også el- og hybridbiler

Hos CarPeople forstår vi, hvor vigtig din bil er for dig, og vi står klar til at reparere den hurtigt, professionelt og til konkurrencedygtige priser. Vi reparerer alle bilmærker både inden og uden for garantien, også el- og hybridbiler. Alle vores Carpeople-værksteder er nemlig specialiserede i at foretage reparationer og service på el- og hybridbiler.

Bevar fabriksgarantien
Uanset hvad du får lavet hos os, bevarer du fabriksgarantien og får 3 års garanti på reservedele. Vi anvender altid reservedele, der matcher dem, din bil er født med, og alle rep
arationer foregår efter bilfabrikkens forskrifter. CarPeople tilbyder desuden landsdækkende service, så du altid er i nærheden af dit lokale værksted.

Garanti for tryghed
Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at aflevere din bil hos os. Alle vores mekanikere er uddannede og får løbende deres kompetencer opdateret. Vi anvender altid det nyeste værkstedsudstyr og foretager aldrig større reparationer uden på forhånd at have aftalt det med dig. Det er din garanti for tryghed.

  • Alle bilmærker
  • Bevar fabriksgarantien
  • Altid efter bilfabrikkens forskrifter
  • Både for biler inden for og uden for garantien
  • 3 års garanti på reservedele
  • Altid nyeste viden og værktøj
  • Fejlretning og software-opdatering

Book din reparation direkte her:

Har din bil en mislyd, eller…

…er du i tvivl om, hvad der er galt med den eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale CarPeople værksted

LAD OS HJÆLPE DIG HER >

Når uheldet er ude, har du et godt kort på hånden

Med CarPeople Konto har du altid en nem og hurtig finansiering af værkstedsregningen ved hånden. I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi et fleksibelt alternativ, hvor du bestemmer, hvordan du betaler. Du kan låne op til 60.000 kr. og vælge helt op til 48 måneders løbetid.

CarPeople Konto giver dig altid løbende måned + 30 dages omkostningsfri kredit og mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit.

hnd med kort