Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Billede 1

CARPEOPLE

Online Booking

Hos CarPeople er det nemt at booke tid til service, reparation eller hjulskifte, når det passer dig. Brug smartphone, computer eller tablet, find dit lokale CarPeople-værksted og følg anvisningerne i vores online bookingsystem, så er du nemt og hurtigt igennem bookingen.

BOOK TID

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

CarPeople TOGO

Med CarPeople TOGO passer vi ekstra godt på dig, din bil og vores personale. Vi henter din bil på adressen og bringer den tilbage, når opgaven er løst, så du nemt og trygt kan få ordnet din bil uden at forlade hjemmet. Vi er selvfølgelig dækket af de nødvendige forsikringer.
BOOK TOGO

Find værksted

Med mere end 50 værksteder fordelt i hele landet er der ikke langt til dit lokale CarPeople-værksted. Vi har gjort det nemt for dig at finde det nærmeste CarPeople-værksted online. Du skal blot søge på navn, postnummer eller by for at finde det bedste match til dig.
FIND VÆRKSTED

Landsækkende garanti

Som kunde hos CarPeople får du landsdækkende garanti, når din bil er blevet serviceret eller repareret hos os. Det betyder, at du har dit lokale CarPeople-værksted lige i nærheden, hvis du skulle opleve nedbrud, når du er på farten.
FIND VÆRKSTED

Landsdækkende kæde

Du finder vores mere end 50 CarPeople-værksteder fordelt over hele landet, og vi bliver hele tiden flere.

VI ER CARPEOPLE

KVALITET OG HØJ SERVICE

Hos CarPeople siger vi, at navnet forpligter. For det er altid en tillidssag at aflevere sin bil. Det betyder, at du vil opleve erfarne mekanikere, høj kvalitet og god kundeservice, uanset hvilket CarPeople-værksted du vælger.
BOOK TID
NAVNET FORPLIGTER

Vi er CarPeople

Når du afleverer din bil hos os, er det vigtigt for os, at du har en god oplevelse. Vores erfarne mekanikere bliver løbende videreuddannet og kender vigtigheden af god service og høj kvalitet.
Find værksted