Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Skift til sommerdæk nemt og hurtigt

Når vintervejret slipper sit greb, er det tid til at få skiftet til sommerdæk igen. Hvornår man præcist skal skifte, afhænger af hvordan vejret arter sig. Du skal som udgangspunkt være sikker på, at kulde og vinternedbør er helt væk. Tommelfingerreglen lyder, at sommerdækkene skal anvendes mellem påske og oktober.

Få skiftet til sommerdæk hos dit lokale CarPeople værksted nemt og hurtigt. Samtidig sørger vi for:

  • Kontrol af dækmønster
  • Kontrol af dækslid
  • Kontrol og justering af dæktryk

Dækopbevaring

Lad os opbevare dine dæk sommeren eller vinteren over. Du slipper for pladskrævende opbevaring og besværet med at fragte dækkene frem og tilbage. Vi sørger for, at dine dæk opbevares optimalt, så de er klar til næste sæson.

BOOK HER >

4-hjulsudmåling

Hold din bils styretøj i topform og undgå forkert slid på dækkene med en 4-hjulsudmåling. Har du fornemmelsen af, at din bil trækker skævt, når du kører, kan du med en 4-hjulsudmåling og efterfølgende justering få styretøjet på plads igen. Du undgår højere brændstofforbrug og unødigt slid på dækkene, samtidig med at din komfort øges væsentligt.

BOOK HER >

Book dit dækskifte direkte her

Har du spørgsmål til hjulskifte, eller…

- er du i tvivl om, hvornår det er tid til et hjulskifte, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale CarPeople værksted.

LAD OS HJÆLPE DIG HER >