Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Velkommen til CarPeople

Søborg

+45 3833 4004

soeborg@carpeople.dk

Gladsaxe Møllevej 19 , 2860 Søborg

Book tid her

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE
 • Indehaver

  Kim Ejlertsen

  +45 3833 4004 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kim Ejlertsen Biler CarPeople Søborg
– Dit autohus i Søborg

Vil du have kvalitet til en god pris, når din bil skal til service eller reparation i Søborg, skal du gå til Kim Ejlertsen Biler CarPeople Søborg, beliggende på Gladsaxe Møllevej 19, 2860 Søborg. Vores vision er nemlig at være bedst og billigst med den bedste kundetilfredshed.

Vores kunder og medarbejdere er det vigtigste i vores virksomhed. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har de nødvendige uddannelser og kurser, samt at de trives i deres hverdag. Det giver den bedste kvalitet i arbejdet og den bedste stemning, når kunden træder ind ad døren. Og så betyder det selvfølgelig, at vi kan klare enhver type opgave på alle bilmærker.

Vi hjælper dig også gerne med at finde din nye bil, uanset om den skal være ny fra fabrikken eller brugt og om du vil købe eller lease. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den bedste løsning for dig og din situation. Vores leasing og finansieringsløsninger er blandt Danmarks absolut bedste og billigste.

Vi tilbyder også 100% autotjek, som sikrer, at du får en bil med kilometergaranti, reklamationsservice og 12 måneders Autotjek-garanti samt et overblik over din bils service historik og det seneste serviceeftersyn. Det betyder, at din bil først skal til eftersyn igen om et år.

Søger du en erhvervspartner til nye firmabiler eller en reparationsaftale, er Kim Ejlertsen Biler CarPeople Søborg også stedet for dig. Vi har et stort udvalg af varebiler og andre firmabiler og kan skaffe netop den model eller det mærke hjem, som passer bedst til dine behov. Vi har også stor erfaring med erhvervsreparation og tilbyder naturligvis hurtig service, så du kan komme tilbage på vejen hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at høre mere eller tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, hører vi gerne fra dig på 3833 4004. Du kan også booke tid online herunder.

Vi har også en akuttelefon, du kan ringe på efter kl. 17 i tilfælde af motorstop og andre lignende sager. Det koster et tillæg at bruge vores akuttelefon, men vi henter og servicerer dig i hele Storkøbenhavn. Ring 5116 4004 efter kl. 17 for at få hjælp.

Køb eller sælg din bil hos Kim Ejlertsen Biler CarPeople Søborg

En ny bil er en vigtig beslutning. Der er ofte mange ønsker og behov, der spiller ind i beslutningen for slet ikke at tale om de økonomiske muligheder eller begrænsninger. Hos Kim Ejlertsen Biler CarPeople Søborg ønsker vi at hjælpe dig i din beslutning, så du kender dine muligheder og kan vælge den bil og betalingsløsning, som fungerer bedst for dig.

Vi tilbyder et stort udvalg af nye og brugte biler inden for alle bilmærker, aldre og størrelser. Derfor kan vi finde en bil, som du bliver glad for. Vi tilbyder også en vifte af finansieringsmuligheder lige fra kontant køb til afbetaling og leasing.

Og vi er stolte af at have Danmarks bedste rente på vores finansiering. Det betyder nemlig, at du får den bedste pris uanset løsningen. Det samme gælder forsikring. Vi tilbyder nemlig også Danmarks bedste forsikring fra 369 kr. pr. måned alt efter dit valg af løsning.

Har du brug for en erhvervsbil eller varevogn, står vi også klar til at hjælpe dig uanset om der er tale en enkelt bil eller en hel række af nye og opgraderede biler. Her har vi naturligvis også mange attraktive betalingsløsninger, så din nye firmabil ikke behøver koste kassen.

Hvis dit bilkøb ender med en bil i overskud eller du bare gerne vil sælge den gamle, kan vi også hjælpe dig med et kommisionssalg, som giver dig den bedste pris for bilen med sikkerhed om at køber ikke bakker ud på grund af manglende midler. Vi sælger biler efter ”solgt eller gratis” princippet, så du ikke står med ekstraudgifter og en usolgt bil.

Vil du se vores udvalg, kan du klikke ind på https://kimejlertsen.com/

Vi glæder os til at handle med dig!

Book tid på vores online booking eller ring 3833 4004

 • Få tilbud på en eller flere reparationer
 • Få fikset et stenslag
 • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
 • Få en god vejhjælpsaftale
 • Lej eller lease en bil
 • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
 • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Book her

Åbningstider Søborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen.
Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted

Man-tors 07:30 -17:00
Fre 07:30 -16:00
Lør 09:00 - 13:00
Søn Efter aftale
Salg

Man-tors 10:00 - 17:30
Fre 10:00 - 17:00
Lør Efter aftale
Søn 11:00 - 16:00