Carpeople Slangerup

Kleit ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Åbningstider Carpeople Slangerup

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag09:00 - 17:30
Fredag09:00 - 16:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09:00 - 17:30
Fredag09:00 - 16:00
LørdagLukket
Søndag11:00 - 15:00

CarPeople Slangerup – Specialister i din bil

Hos CarPeople i Slangerup kan du være sikker på, at både du og din bil er i trygge hænder. Vores erfarne medarbejdere håndterer alle typer biler, uanset mærke, og vi står klar med både service og reparation, så du kommer hurtigt videre.

Din næste drømmebil

Hos CarPeople Slangerup finder du også et bredt udvalg af nyere, brugte biler i alle klasser, fra byvenlige mikrobiler og familiebiler til luksus- og sportsbiler. Salgsafdelingen står parat til at rådgive dig og ikke mindst finde din næste drømmebil, hvis den ikke lige er på lager. Kig forbi og få et godt tilbud.

Passion for biler siden 1999

I spidsen for CarPeople Slangerup står Hussein Kleit, der har været i bilbranchen siden 1999, blandt andet som værkfører. Siden 2015 har han drevet sin egen forretning, hvor en stor skare af loyale kunder fast får repareret og serviceret deres biler.

Allround værksted

Værkstedet er udstyret med alt det udstyr, et moderne autoværksted kræver, inkl. eget pladeværksted, og både service og kvalitet er i højsædet uanset størrelsen på opgaven. Værkstedet er desuden certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi bliver løbende videreuddannet i nye teknologier.

Book tid på vores online booking eller ring 7174 3743

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.