Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Få et gavekort på 1.000,- kr. for et serviceeftersyn på et af vores værksteder

- CarPeople søger Mystery Shoppere / prøvekøbere til hele landet

Vi søger lige nu friske Mystery Shoppere. Som Mystery Shopper for CarPeople vil du skulle få foretaget et serviceeftersyn på et CarPeople værksted og objektivt vurdere serviceniveauet efterfølgende. Det kræver ingen forudgående forudsætninger, du vil modtage den fornødne indsigt inden værkstedsbesøget. Det er blot vigtigt, at du er god til at observere og skabe kontakt samt, at du ikke kender nogen på værkstedet i forvejen.

Hvad forventer vi af dig? At du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed. At din bil skal til service mellem april og december i 2019.

Som tak for din hjælp modtager du et gavekort til en værdi af 1.000,- kr. til et valgfrit CarPeople værksted. Serviceeftersynet er for egen regning.

Vi skal bruge én Mystery Shopper pr. værksted. Der vil være tale om ét serviceeftersyn på et af vores værksteder og dialog med vores kædekontor efterfølgende. Kan du se dig selv udføre denne opgave for os? Så send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi glæder os til at høre fra dig.