Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

  • Det er blevet mere kompliceret at komme frem i bilbranchen

Bliv CarPeople Værksted

Tænker du på, hvor din fremtidige indtjening skal komme fra?

Fremtiden kommer til at kræve mere end blot at være god til at reparere og sælge biler. Den kommer til at kræve indsigt i branchen og de rigtige værktøjer. Som medlem hos CarPeople bliver du en del af et stærkt netværk, der er på forkant og giver et af de bedste udgangspunkter for en rentabel fremtid.

CarPeople er en fri og forholdsvis ny værkstedskæde, som er en del af FTZ. Vi har vækstet stort på vores medlemstal over en kort periode, og vores mål er at blive 100 % landsdækkende. Men ikke større end at hvert medlem kan have en ordentlig markedsandel. Vores fokus er at kunne folde vores medlemmers forretningspotentiale helt ud og ruste dem til fremtiden. Vi arbejder for, at du fortsat kan tjene penge og fastholde dine kunder, og det gør vi gennem brancheindsigt og et rigtigt stærkt kædekoncept.

Læs mere om CarPeople kædekonceptet nedenfor eller book et møde og hør mere på tlf. 65 65 50 15

”Vi valgte at blive medlem i CarPeople, fordi kædekonceptet helt fra starten lænede sig meget op ad den måde, mærkeforhandlere gjorde tingene på. Bilhuset Ansø var blandt de allerførste, der blev medlemmer af CarPeople, og jeg har sat stor pris på muligheden for at være medbestemmende i forhold til udviklingen af kædekonceptet, både den gang og nu.

Hos CarPeople bliver der stillet høje kvalitetskrav til os, og det savnede jeg generelt i den uautoriserede verden. Vi er tættere på kunderne end mærkeforhandlerne, men samtidig kan vi tilbyde mange af de samme muligheder, fx 3 års garanti på reservedele, vejhjælp, serviceaftaler og tilfredshedsundersøgelse, så vi lever op til de krav, som kunderne stiller. CarPeople er hele tiden med til at løfte os til et højere niveau, både kvalitetsmæssigt og inden for uddannelse, fordi der bliver fulgt op på tingene. ”

– Anders Kølbæk
Bilhuset Ansø ApS, Tørring

anders koelbaek

Forretningsudvikling med CarPeople 360°

Fælles for alle vores medlemmer er, at de er drevet af ambitioner og ønsket om at udvikle deres forretning. Derfor har vi udviklet tilbuddet om det unikke CarPeople 360° tjek, der gennem analyse af en lang række parametre finder potentielle udviklingspunkter i din virksomhed. Formålet er at styrke både positionering og indtjening gennem strategi, handlingsplaner og målsætning inden for fx salg, eftermarked, kundeservice, markedsføring, uddannelse og økonomi.

CarPeople 360° udføres af et specialistteam, der på baggrund af grundig research udarbejder en rapport og kommer med konkrete forslag til, hvordan din forretning kan udvikles positivt. På den måde er vi med til at sikre, at du ved, hvor din indtjening skal komme fra i fremtiden, hvordan du fastholder dine eksisterende kunder og ikke mindst skaber nye. CarPeople 360° arbejder også med fastholdelse og rekruttering af medarbejdere og den interne kommunikation – og sidder du allerede med ønsker om nye tiltag, står vores team klar med professionel sparring, så du kan folde potentialet i din forretning helt ud.

Tag en snak med Finn og hør mere om CarPeople 360° på tlf. 91 33 40 39

”Vi har i mange år været mest kendt for bilsalg, men havde et ønske om at brande vores værksted mere og få flere eksterne kunder. Vi vidste fra starten, at vi gerne ville ligge i den høje ende af skalaen, og CarPeoples store fokus på kvalitet og den gode kunderejse betød, at det var her, vi bedst kunne se os selv.

Med 360 tjekket fik vi mulighed for at få erfarne branchefolk til at se på vores forretning med helt friske øjne. Det har været et spændende forløb, der har givet os noget at arbejde med, og det har ikke mindst betydet, at vi har fået synliggjort de steder, hvor vi kunne optimere processerne og på sigt opnå et godt udbytte.”

– Jeppe Larsen
Rødkjær Biler ApS, Hammel

jeppe

Den eneste frie værkstedskæde med salg af nye biler

Fremtiden kommer til at byde på ændringer forandringer i bilbranchen. Vi oplever, at flere og flere skal forholde sig til, hvor indtjeningen skal komme fra i fremtiden, ligesom det bliver uundgåeligt med tiden at skulle tage stilling til elbilmarkedet og det faktum, at der allerede nu og i fremtiden vil blive forhandlere, der bliver udfordret på lavere avancer og mødt med kravet om øgede investeringer fra importørerne. Derfor formidler CarPeople som den eneste frie værkstedskæde nye vare- og personbiler inden for alle mærker til vores medlemmer.

Samtidig tilbyder vi i samarbejde med vores partnere attraktive leasingløsninger. Med i samarbejdet ligger også aftale om, at al service og reparation foregår på dit værksted. Det betyder, at du kan fastholde din kunde ved skift til leasing.

Med vores formidling af biler kan du skabe nye kunder og vækst til eftermarkedet. Du kan fastholde eller udvide din salgsvolumen og sikre merindtjening i kraft af finansieringsaftaler. Har du brug for sparring i forbindelse med bilsalg, står vi selvfølgelig klar, ligesom du kan finde sparringspartnere i vores professionelle netværk og på kædekontoret.

Book et møde og hør mere om, hvordan du kan blive en del af CarPeople på tlf. 65 65 50 15

”Efter at have haft autoriseret forhandling af forskellige mærker siden 1962 opsagde vi vores aftale i 2016, fordi kravene blev for store. Vi blev efterfølgende medlem af CarPeople, fordi vi får den nødvendige tekniske opbakning og mulighed for kurser gennem CarPeople breder vi os nu over alle mærker og får en bred skare af kunder ind på værkstedet.

Med CarPeople har vi fået en frihed, som vi ikke havde før, til at drive virksomhed på vores måde. Vi valgte at sige farvel til mærkeforhandlingen, fordi vi ikke kunne se os selv i de krav, der blev stillet. Nu kan vi iværksætte de initiativer, vi vil, og skabe kvalitet for vores etablerede kundeskare, der efterhånden også tæller kundernes børn og børnebørn. ”

– Birger Mortensen
Verner Mortensen Automobiler A/S, Silkeborg

birger mortensen

Bliv en del af et professionelt netværk

Som CarPeople medlem bliver du en del af et stærkt og professionelt netværk. Her vil du møde ligesindede både regionalt og nationalt, der alle er drevet af samme motivation som dig: kvalitet og ambitioner i deres forretning. Netværket betyder, at du altid kan trække på de øvrige medlemmers erfaringer, uanset hvilket aspekt af din forretning, det handler om.

Et af netværkets helt store styrker er medlemmernes engagement og gensidige ønske om at skabe en positiv udvikling ved at hjælpe hinanden. Hos CarPeople vægter vi desuden tæt dialog og involvering, så vi i fællesskab kan skabe en endnu stærkere kæde. Derfor er vi tæt på vores medlemmer i hverdagen. Kun på den måde er vi sammen om at tegne CarPeople i fremtiden og udvikle bilbranchen fremadrettet.

Nuværende og tidligere
mærkeforhandlere
Kombineret salg af
brugte biler og værksted
Værksteder med
autoriseret servicekontrakt
Frie værksteder
med højt ambitionsniveau

Relevante kurser hos FTZ Akademiet

Som en del af FTZ er vi hos CarPeople i stand til at tilbyde et omfattende program af relevante kurser og uddannelser på FTZ Akademiet. Du og dine medarbejdere bliver undervist af stærke specialister, der alle er med helt fremme på deres fagområder. Kurserne omfatter et bredt område inden for både drift, ledelse og teknologi. Har du og dine medarbejdere behov for et skræddersyet undervisningsforløb eller en kompetencevurdering, sørger vi hos CarPeople for, at det bliver sat i værk.

”Da jeg blev medlem af CarPeople, fik jeg adgang til deres indehaver-uddannelse, og selvom jeg har været mange år i branchen, var det virkelig en øjenåbner for mig. Det gav mig mulighed for at komme helt i bund med tallene og se på alle aspekter af forretningen, fra marketingplaner til forretningsudvikling. Det har været meget vigtigt for os at tage fat på alle de ting, man ikke lige når i dagligdagen, og det har givet ro i sjælen. Samtidig er jeg blevet en del af netværket med andre CarPeople medlemmer, hvor vi mødes 4-5 gange årligt og sparrer med hinanden. Vi har også et rigtig stærkt samarbejde på tværs med nogle gode interne aftaler, så kunderne altid oplever god service, fordi det er nemt også at henvise til de øvrige CarPeople værksteder. ”

– Søren M. Hansen
SMH Biler ApS, Skælskør

soren hansen

Digitale værktøjer

Digitaliseringen er altafgørende for fremtidens værksted. Med de rigtige digitale værkstøjer kan du højne effektiviteten og serviceniveauet ved at skabe bedre synergi mellem indskrivning, kunden og mekanikeren. FTZ serviceplatformen giver desuden mulighed for online booking af forskellige ydelser, så dine kunder oplever nem, hurtig og effektiv kommunikation med dit værksted. Samtidig gør systemerne det muligt at imødegå markedets øgede krav om digital dokumentation.

Som medlem hos CarPeople får din forretning adgang til FTZ’s tekniske support funktion, hvor 6 specialister sidder klar til at hjælpe med dagligdagens udfordringer på værkstedet.

I samarbejde med FTZ+ tilbyder vi komplette IT forretningssystemer, der giver dig de rigtige værktøjer til at effektivisere, nedbringe tidsforbruget og dermed øge indtjeningen. Derudover ligger systemerne omkostningsmæssigt markant under markedsniveau.

Stærk fælles identitet og ensartet højt niveau

Vi er ikke bange for at sige, at vi har høje ambitioner. Og vi udlever dem i alle aspekter af CarPeople, fordi vi med vores kædekoncept vil være en seriøst alternativ til det niveau af kvalitet og professionalisme, som man forbinder med den autoriserede verden. Derfor er det også helt afgørende for os, at vores medlemmer har en høj grad af professionalisme og et ønske om at være en del af en stærk fælles identitet, hvor vi sammen udvikler CarPeople og sikrer et ensartet højt niveau i hele kæden uden, at du skal gå på kompromis med din eksklusivitet.

CarPeople skal med andre ord være synonym med kvalitet, høj service, ensartethed og fokus på kunden. Det sikrer vi gennem en stærk fælles identitet, mindset og markedsføring, hvor vi via digital branding og lokal- og landsdækkende PR er tilstede der, hvor dine kunder er.

Lyder CarPeople som noget for dig? Book et møde og hør, hvordan du bliver medlem på tlf. 65 65 50 15