Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Vil du have verdens bedste trick til en isfri forrude i vintermånederne? Der findes vist ikke noget værre end at stå i tidsnød om morgenen og skrabe ruder for at kunne komme afsted. Heldigvis har vi et rigtig godt trick til dig, som sørger for, at du kan stå op til en isfri forrude.

 

Skrevet den 06. januar 2023


Is på ruden

Sådan undgår du is på ruderne

Det er aldrig sjovt at stå i tidspres og ise ruder af om morgenen. Derfor deler vi nu verdens bedste og letteste trick med dig, så du fremover ikke behøver at stresse over is på ruderne.

Du skal bruge 1 del salt til 4 dele vand og en skål at blande i.

Fremgangsmåde

1: Bland salt og vand i en skål, så saltet bliver opløst.

2: Hæld blandingen på ruderne om aftenen og stå op til isfri ruder

3: Har der alligevel sneget sig is frem på ruderne, kan du hælde blandingen på en sprayflaske og spraye på ruderne, indtil isen forsvinder

Husk at være omhyggelig med blandingen, da saltet kan ætse lakken på bilen.

Varmt vand på ruden

Har du ikke nået at forebygge is på ruden, kan du også anvende varmt vand på ruden. Du skal blot være opmærksom på, at vandet ikke må være for varmt, fordi ruden kan slå revner, hvis temperaturforskellen bliver for stor.

Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted