Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Det er bare ligesom om, at bilen kører lidt bedre, når den er ren både ind- og udvendig.

Vi har derfor lavet en tjekliste til dig, som du kan bruge, når du skal gøre bilen klar til foråret.

  • Ryd bilen op, støvsug den og slut af med en grundig vask indvendig
  • Vask bilen udvendig med bilshampoo – tjek om der er eventuelle lakskader, som bør dækkes
  • Er der nok olie og sprinklervæske på efter vinterens hårde vejr – fyld dem helt op eller kør forbi dit nærmeste CarPeople-værksted, så vil de hjælpe dig
  • Virker alle dine lys på bilen, eller skal du måske have en enkelt pære skiftet ud? Her kan dit nærmeste CarPeople-værksted også hjælpe dig

Kør nu bilen til dit nærmeste CarPeople-værksted og få sat dine sommerdæk på. Vi glæder os til at se dig og din bil.

 bOOK ET SERVICEEFTERSYN OG BLIV KLAR TIL FORÅRET

Skrevet den 24. februar 2021


Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted