Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Bilpleje handler ikke kun om at få din bil til at se skinnende og lækker ud. Faktisk kan du både forlænge din bils levetid og forebygge lakskader, rust i karroseriet og meget andet, der kan koste adskillige tusinde kroner at udbedre. Derfor er regelmæssig bilpleje en fornuftig idé og en god investering. I CarPeople har vi derfor lavet en guide til dig, der gerne vil pleje din bil på bedst mulig vis. Den kan du læse her.

Bilvask er mere end rengøring

Vask din bil regelmæssigt. Særligt om vinteren, når vejene saltes, er det vigtigt at få vasket bilen og skyllet undervognen hyppigt. En bilvask én gang om måneden bør være tilstrækkeligt.

Det er nemt at køre bilen i bilvask og få den ud i skinnende stand, men den bliver ikke nødvendigvis ren af den grund. Faktisk anbefaler de fleste, at du vasker den selv på gammeldags manér med vandslange og en god børste. Særligt undervognen har godt af at blive spulet med en vandslange, så du undgår snavs og potentiel rust. 

Det er vigtigt at vælge en blød børste og den rigtige bilshampoo, når du vasker din bil. Det handler ikke om at trykke hårdt, brug i stedet rigeligt med vand. Afslut altid bilvasken med at tørre efter med en klud.

Bilpolering – forlæng levetiden på lakken

Polering af din bil er med til at fjerne brugsridser, og undgå at både farve og glans bliver for triste at se på. Regelmæssig polering af din bil er samtidig med til at forlænge levetiden på lakken.

Det skal du være opmærksom på, når du polerer din bil:

  • Poleringen skal altid ske på en nyvasket bil
  • Brug rigeligt med tid på poleringen for at få det bedste resultat – del evt. bilpoleringen op i mindre bidder, hvis du ikke har tid til at tage det hele i én omgang
  • Undgå at polere i direkte solskin

Lakforsegling – en god idé

En gang om året bør du lakforsegle din bil ved håndkraft. Ved lakforsegling påfører du et tyndt lag på din bil i lange, glidende bevægelser. Der er ikke nogen grund til at bruge for meget. Så længe der er et tyndt, fedtet lag af lakforsegling på overfladen, har du brugt tilstrækkeligt.

Lakforsegling beskytter lakken mod snavs og nedsætter risikoen for rust senere hen. Medmindre det er en helt ny bil, bør du gøre det umiddelbart efter en polering.

Rengøring af bil

En god køreoplevelse kræver en rengjort kabine. Til det formål har vi et bredt udvalg af kabinerens og interiørspray, så du kan holde bilens indre i perfekt stand.

Når din bil alligevel befinder sig på dit lokale CarPeople-værksted, skal vi så ikke også vaske den for dig?

Bestil bilvask her

Skrevet den 01. juni 2021


Værksted

Din lokale Carpeople

Uanset hvilken type reparation du skal have foretaget, står vores erfarne mekanikere klar til at tage imod dig hos dit lokale CarPeople-værksted. Du kan altid booke online eller ringe til værkstedet.
Find værksted