Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tips og tricks fra CarPeople Pitstop

Vi lever og ånder for biler. Vi er CarPeople, og navnet forpligter. Derfor deler vores erfarne og kompetente bilfolk gerne ud af deres viden. Vi har samlet det hele i CarPeople Pitstop.

SNUP ET PITSTOP

Elsker du også at nørde biler eller mangler du et godt trick til din bil, så er der god grund til at snuppe et pitstop og gå på opdagelse.

SPØRG OS TIL RÅDS

Kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at spørge dit lokale CarPeople-værksted om et godt råd. Vi står klar til at hjælpe.

El, hybrid, diesel eller benzin?
Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type bil du skal vælge? Hør Jørgen fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige biler og bliv klogere, inden du køber.
SE HELE VIDEOEN HER

Flere indlæg

Tips & tricks
02.12.2021

Den 31. marts 2021 trådte en ny lov omkring vanvidsbilisme i kraft. Det betyder, at politiet nu kan beslaglægge og konfiskere biler, og derefter videresælge dem på aktion.

Dette sker uanset, hvem der kører bilen, også selvom det ikke er dig selv.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Vores biler udleder CO2. Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden.

Bilfabrikkerne arbejder på højtryk på at udvikle nye el- eller hybridbiler, men der kommer til at gå en årrække, inden vi alle sammen kører rundt i miljøvenlige biler. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Bilpleje handler ikke kun om at få din bil til at se skinnende og lækker ud. Faktisk kan du både forlænge din bils levetid og forebygge lakskader, rust i karroseriet og meget andet, der kan koste adskillige tusinde kroner at udbedre. Derfor er regelmæssig bilpleje en fornuftig idé og en god investering. I CarPeople har vi derfor lavet en guide til dig, der gerne vil pleje din bil på bedst mulig vis. Den kan du læse her.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

For mange kan det være et stort skridt at købe en brugt bil, da der er mange forskellige ting, man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at vide, hvilke retningslinjer man kan følge, når man tager ud for at kigge på en bil med flere kilometer i dækkene, så man er sikker på, at der kommer en god og ordentlig bil med hjem igen.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Mange bilejere har ikke styr på, hvornår det er tid til at skifte olie. Derfor ender mange med kun at få skiftet motorolie en enkelt gang om året – eller endnu sjældnere. Det kan i værste fald betyde skader på motoren, som kan løbe op i mange tusind kroner.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Det er blevet den tid igen. Din bil er blevet kaldt til syn. Åh nej, tænker du. Hvad gør jeg? En stor regning passer bare sjældent rigtig godt ind i budgettet.

Faktisk er der en del, du kan gøre for at komme så smertefrit som muligt gennem et bilsyn. Det kan du læse mere om i det følgende.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Måske skal du inden for den nærmeste fremtid på bilferie mod sydens sol for at spise god og autentisk sydeuropæisk mad? Eller måske er du ved at planlægge den kommende skiferie? Læs med her for at få gode råd til køreturen, så din bilferie - uanset destination - bliver en succesfuld oplevelse.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Det begynder snart at blive koldt og inden længe rammer frosten vejen. Det er derfor vigtigt, at din bil bliver klædt godt på til at modstå vinterens vejrforhold.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Først og fremmest kan det være en fordel at være to, når bilens lygter skal gennemgås. På den måde slipper du for at stige ind og ud af bilen adskillige gange.

Du kan dog sagtens gøre det alene. Det kræver blot, at du bakker tæt på en butiksrude eller en anden facade af glas, så du kan sidde i bilen og bruge bakspejlet til at kontrollere de forskellige lygter.


Læs mere

Tips & tricks
21.04.2021

Dine vinduesviskere er måske ikke afgørende for din bils funktionsevne, men faktisk har de en større betydning, end man måske skulle tro.

I voldsomme regnskyl er det særligt vigtigt, at dine viskerblade fungerer, som de skal. Både for din egen og andre bilisters sikkerhed.


Læs mere

VÆRKSTED

Find os i hele landet

Med mere end 50 medlemmer fordelt i hele landet er du tæt på din lokale CarPeople. Du er velkommen til at kigge forbi og få et godt råd eller book direkte online.
FIND VÆRKSTED