Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Alle vores værksteder holder åbent, så din bil kan stadig komme på værksted. Kontakt os via telefon eller book tid online hjemmefra.


Vi passer godt på dig og din bil

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse omfanget af coronavirus, Covid-19 og har igangsat en række tiltag, så du fortsat kan få din bil på værksted og opretholde mobiliteten.

  • Skal din bil på værksted, har du mulighed for at aflevere bilnøglen i vores nøgleindkast, som er placeret udenfor.
  • Når du skal hente bilen, har du mulighed for at modtage dine bilnøgler uden fysisk kontakt med personalet.
  • Vi sørger naturligvis for, at rat, gearknop, dørhåndtag og håndbremse er afsprittet, når du henter bilen igen. Mekanikerne arbejder med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

Kontakt os for at aftale nærmere omkring afhentning af din bil.

Find nærmeste værksted her

 

Skal du have ny bil

Overvejer du at købe ny bil og ønsker en prøvetur, så har vi også igangsat en række tiltag i salgsafdelingen, så du kan føle dig tryg ved besøget.

Skal du prøve en bil, bliver bilens overflader samt nøgler sprittet af inden prøvekørslen. Ønsker du det, kan vi overdrage nøglerne til dig uden fysisk kontakt med personalet. Herefter kan dialogen omkring bilen fortsættes pr. telefon eller mail. Vores personale bruger naturligvis håndsprit, håndtag og overflader sprittes af løbende, og vi holder den anbefalende afstand til vores kunder.

 

Online booking

Vi passer godt på hinanden. Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang, det er muligt.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så tag endelig fat i et af vores værksteder.

Når du booker tid, tilbyder vi selvfølgelig som altid online booking.

Book nu