Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

Når du kører i din bil, dannes der sod og koks i motoren. Sod og koks i motoren forhindrer en ren forbrænding. Du kan godt sammenligne det lidt med en kaffemaskine, der trænger til en afkalkning.

En kaffemaskine, der trænger til afkalkning, larmer og sprutter, og vandet har svært ved at løbe igennem, men lige så snart den er afkalket, kan vandet igen frit løbe igennem.


Læs mere

De fleste er klar over, at de skal reagere, når advarselslamperne begynder at lyse i bilen. Men det er ikke altid, at alle ved præcis, hvad de forskellige lamper og farver betyder. Det er dog værd at sætte sig ind i, da det kan koste dyrt eller potentielt være farligt, hvis der ikke reageres korrekt på lamperne.


Læs mere

Aircondition i biler kom frem i 1940, og bare 20 år senere blev halvdelen af alle nye biler fremstillet med en aircondition. I dag er aircondition en standardfunktion i alle nye biler, som mange sætter pris på - især her i sommervarmen.


Læs mere

Vores biler udleder CO2. Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden.

Bilfabrikkerne arbejder på højtryk på at udvikle nye el- og hybridbiler, men der kommer til at gå en årrække, inden vi alle sammen kører rundt i miljøvenlige biler. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.


Læs mere

Bilpleje handler ikke kun om at få din bil til at se skinnende og lækker ud. Faktisk kan du både forlænge din bils levetid og forebygge lakskader, rust i karroseriet og meget andet, der kan koste adskillige tusinde kroner at udbedre. Derfor er regelmæssig bilpleje en fornuftig idé og en god investering. I CarPeople har vi derfor lavet en guide til dig, der gerne vil pleje din bil på bedst mulig vis. Den kan du læse her.


Læs mere

Har du styr på, hvordan din bils bremser fungerer? Og ikke mindst hvordan du sikrer, at de bliver ved med at fungere?


Læs mere

Dæk er essentielle for din bils funktionalitet og sikkerhed. Derfor er det også vigtigt at have de rette dæk på bilen og vedligeholde dem bedst muligt.


Læs mere

Står du og skal til at investere i en diesel- eller benzinbil? Inden du beslutter dig, er det vigtigt, at du er opmærksom på dit kørselsbehov, da det er afgørende for valget.


Læs mere

Det er bare ligesom om, at bilen kører lidt bedre, når den er ren både ind- og udvendig.

Vi har derfor lavet en tjekliste til dig, som du kan bruge, når du skal gøre bilen klar til foråret.

  • Ryd bilen op, støvsug den og slut af med en grundig vask indvendig
  • Vask bilen udvendig med bilshampoo – tjek om der er eventuelle lakskader, som bør dækkes
  • Er der nok olie og sprinklervæske på efter vinterens hårde vejr – fyld dem helt op eller kør forbi dit nærmeste CarPeople-værksted, så vil de hjælpe dig
  • Virker alle dine lys på bilen, eller skal du måske have en enkelt pære skiftet ud? Her kan dit nærmeste CarPeople-værksted også hjælpe dig

Kør nu bilen til dit nærmeste CarPeople-værksted og få sat dine sommerdæk på. Vi glæder os til at se dig og din bil.

 bOOK ET SERVICEEFTERSYN OG BLIV KLAR TIL FORÅRET


Læs mere

For mange kan det være et stort skridt at købe en brugt bil, da der er mange forskellige ting, man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at vide hvad man bl.a. skal være opmærksom på, når man tager ud for at kigge på en bil med flere kilometer i dækkene. Så er man sikker på, at der kommer en god og ordentlig bil med hjem.


Læs mere

Har du en varebil, der er indregistreret før 1/1 2007, så er det nu, du skal reagere, hvis den ikke har et partikelfilter monteret. Efter 1/10 udløser det nemlig en bøde, hvis du kører ind i miljøzonerne i 5 af landets større byer.


Læs mere

Mange bilejere har ikke styr på, hvornår det er tid til at skifte olie. Derfor ender mange med kun at få skiftet motorolie en enkelt gang om året – eller endnu sjældnere. Det kan i værste fald betyde skader på motoren, som kan løbe op i mange tusind kroner.


Læs mere

Det er blevet den tid igen. Din bil er blevet kaldt til syn. Åh nej, tænker du. Hvad gør jeg? En stor regning passer bare sjældent rigtig godt ind i budgettet.

Faktisk er der en del, du kan gøre for at komme så smertefrit som muligt gennem et bilsyn. Det kan du læse mere om i det følgende.


Læs mere

Måske skal du inden for den nærmeste fremtid på bilferie mod sydens sol for at spise god og autentisk sydeuropæisk mad? Eller måske er du ved at planlægge den kommende skiferie? Læs med her for at få gode råd til køreturen, så din bilferie - uanset destination - bliver en succesfuld oplevelse.


Læs mere

Det begynder snart at blive koldt og inden længe rammer frosten vejen. Det er derfor vigtigt, at din bil bliver klædt godt på til at modstå vinterens vejrforhold.


Læs mere

Det er vigtigt at få din bil til serviceeftersyn. Så kan du nemlig opdage og få fikset selv små problemer, inden de vokser sig store og dyre. Hvilket slags serviceeftersyn din bil skal have og hvor ofte, afhænger af dit kørselsmønster og bilens alder. Se videoen og læs herunder hvordan et serviceeftersyn kan forlænge din bils levetid og sikkerhed.


Læs mere

Det er blevet mere kompliceret at komme frem i bilbranchen!


Læs mere

Vidste du, at det er en god ide at få repareret et stenslag så hurtigt så muligt, da det ellers kan udvikle sig til store revner og medføre udskiftning af hele forruden? Hos CarPeople giver vi gode råd og hjælper dig gerne, inden det er for sent.

Book tid til reparation af stenslag


Læs mere

Først og fremmest kan det være en fordel at være to, når bilens lygter skal gennemgås. På den måde slipper du for at stige ind og ud af bilen adskillige gange.

Du kan dog sagtens gøre det alene. Det kræver blot, at du bakker tæt på en butiksrude eller en anden facade af glas, så du kan sidde i bilen og bruge bakspejlet til at kontrollere de forskellige lygter.


Læs mere

Kender du prisen på og ikke mindst værdien af en undervognsbehandling? Og ved du, hvorfor og hvornår du bør rustbeskytte bilen?

Hos CarPeople står vi klar med gode råd og tilbud på undervognsbehandling af netop din bil.


Læs mere