Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Har du en varebil, der er indregistreret før 1/1 2007, så er det nu, du skal reagere, hvis den ikke har et partikelfilter monteret. Efter 1/10 udløser det nemlig en bøde, hvis du kører ind i miljøzonerne i 5 af landets større byer.


Læs mere

Aircondition i biler kom frem i 1940, og bare 20 år senere blev halvdelen af alle nye biler fremstillet med en aircondition. I dag er aircondition en standardfunktion i alle nye biler, som mange sætter pris på - især her i sommervarmen.


Læs mere

Dine vinduesviskere er måske ikke afgørende for din bils funktionsevne, men faktisk har de en større betydning, end man måske skulle tro.


Læs mere

Mange bilejere har ikke styr på, hvornår det er tid til at skifte olie. Derfor ender mange med kun at få skiftet motorolie en enkelt gang om året – eller endnu sjældnere. Det kan i værste fald betyde skader på motoren, som kan løbe op i mange tusind kroner. 


Læs mere

Alle vores værksteder holder åbent, så din bil kan stadig komme på værksted. Kontakt os via telefon eller book tid online hjemmefra.


Læs mere

For mange kan det være et stort skridt at købe en brugt bil, da der er mange forskellige ting, man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at vide, hvilke retningslinjer man kan følge, når man tager ud for at kigge på en bil med flere kilometer i dækkene, så man er sikker på, at der kommer en god og ordentlig bil med hjem igen.


Læs mere