Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Alle vores værksteder holder åbent, så din bil kan stadig komme på værksted. Kontakt os via telefon eller book tid online hjemmefra.


Læs mere

For mange kan det være et stort skridt at købe en brugt bil, da der er mange forskellige ting, man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at vide, hvilke retningslinjer man kan følge, når man tager ud for at kigge på en bil med flere kilometer i dækkene, så man er sikker på, at der kommer en god og ordentlig bil med hjem igen.


Læs mere

Måske skal du inden for den nærmeste fremtid på bilferie mod sydens sol for at spise god og autentisk sydeuropæisk mad? Eller måske er du ved at planlægge den kommende skiferie? Læs med her for at få gode råd til køreturen, så din bilferie - uanset destination - bliver en succesfuld oplevelse.


Læs mere

Det er blevet mere kompliceret at komme frem i bilbranchen!


Læs mere

Står du og skal til at investere i en diesel- eller benzinbil? Inden du beslutter dig er det vigtigt, at du er opmærksom på dit kørselsbehov, da det er afgørende for valget.


Læs mere

Inden du tager på arbejde, ferie, kører ærinder eller andet, er du så klar over, hvad der er lovpligtigt for din bil at indeholde med hensyn til biludstyr og biltilbehør? Der findes både forskellige lovkrav og anbefalinger når det kommer til din bil.


Læs mere