Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

I samarbejde med SUVO tilbyder CarPeople undervognsbehandling.

Undervognsbehandling forebygger rustangreb alle de steder, hvor rusten kan gemme sig. Bilen renses meget grundigt, inden produktet påføres.

Jern og metal ruster

Ilt og fugt nedbryder med tiden jern og mange andre metaller, det betyder, at der dannes rust. Salt er specielt hårdt ved din bil og med de milde vintre samt de lange kyststrækninger, vi har i Danmark, er danske biler yderst udsatte i forholde til salt. En undervognsbehandling betyder, at metallet på bilen forsegles, og du forhindrer dermed, at det kommer i kontakt med ilt, fugt og salt.

Vejret er en stor faktor

Det omskiftelige vejr i Danmark, hvor din bil både er udsat for salt, skift og regn, kan udløse rustangreb selv på helt nye biler, hvis du ikke får det forebygget i tide.

En SUVO-undervognsbehandling holder din bil rustfri. Behandlingen er så effektiv, at SUVO tilbyder Danmarks længste garanti.

Klik her og læs mere

Du sparer penge på den lange bane

Ved at vedligeholde din bil med en undervognsbehandling undgår du dyre regninger til rustreparationer, og du forlænger samtidig levetiden på mange af bilens vitale dele som f.eks. bremserørene. Derfor kan vi kun anbefale, at du kontakter dit nærmeste CarPeople-værksted og får en snak med dem omkring en undervognsbehandling.

Find dit lokale CarPeople-værksted her

CarPeople tænker på miljøet

Både CarPeople og SUVO er opmærksomme på miljøet. Det kan ikke undgås, at der dryppes lidt undervejs ved en undervognsbehandling, men hos SUVO opsamler de alt det overskydende i en lukket beholder, så det kan genbruges efterfølgende. Det mindsker både spild og skåner miljøet.