Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Du må gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil

Efter gældende EU-regler* må du gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicerer og reparer din bil - uden at du mister garantien!

Når du får serviceret og repareret din bil hos CarPeople, opretholder du stadig bilens fabriksgaranti. Hos CarPeople udfører vi service og reparation på din bil, efter bilfabrikkernes forskrifter, og de autodele, som vi anvender, svarer til samme kvalitet, som de dele bilen er leveret med fra fabrikken, og derfor opfylder CarPeople kravene jf. EU-reglementet.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.


Autodele og biltekniske data

Hos CarPeople bruger vi autodele, der svarer til den kvalitet, som din bil er "født" med. Derudover får du 3 års garanti på reservedelene. CarPeople har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret, at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

Læs mere om 3 års garanti på autodele hos CarPeople. >

Dokumentation for udført arbejde.

For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos CarPeople sørger vi for at stemple dit servicehæfte, samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag. >