Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

Du må gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil

Efter gældende EU-regler* må du gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicerer og reparer din bil - uden at du mister garantien!

Når du får serviceret og repareret din bil hos CarPeople, opretholder du stadig bilens fabriksgaranti. Hos CarPeople udfører vi service og reparation på din bil, efter bilfabrikkernes forskrifter, og de autodele, som vi anvender, svarer til samme kvalitet, som de dele bilen er leveret med fra fabrikken, og derfor opfylder CarPeople kravene jf. EU-reglementet.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.


Autodele og biltekniske data

Hos CarPeople bruger vi autodele, der svarer til den kvalitet, som din bil er "født" med. Derudover får du 3 års garanti på reservedelene. CarPeople har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret, at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

Læs mere om 3 års garanti på autodele hos CarPeople. >

Dokumentation for udført arbejde.

For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos CarPeople sørger vi for at stemple dit servicehæfte, samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag. >