Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af biler af nyere brugte biler af alle mærker og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

Omfattet af garantien

Der ydes en garanti på 3 år på nye autodele. Garantien omfatter den eller de autodele, der er fejlbehæftet. CarPeople er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl. Garantien omfatter kun fejl og defekter, der er konstateret og anmeldt i garantiperioden. Ved udbedring af mangler under garantien ydes der en 24 måneders reklamationsret på ny isatte dele – dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.


Ej omfattet af garantien

Garantien dækker ikke naturlig/almindelig slitage og ælde samt forbrugsvarer. Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, mislighold, overlast, skødesløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler mv. eller ydre påvirkninger, herunder hærværk.


Garantiperiode

Garantien gælder i 3 år fra, datoen på købsfakturaen.


Betingelser

En forudsætning for garantidækning er, at bilen er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale, samt at service er foretaget hos CarPeople. F.eks. skal serviceintervaller, herunder olieskift, være rettidigt overholdt og foretaget på et CarPeople værksted for at opretholde garantidækningen på reservedelene. Kravet om service foretaget hos CarPeople gælder alle serviceeftersyn fra og med det tidspunkt, hvor den reservedel, som garantisagen omhandler, er monteret. Såfremt dette ikke er tilfældet, gælder i stedet købelovens almindelige regler.


Dokumentation

Sammen med anmeldelse af garantisagen SKAL samtlige fakturaer i sagen medbringes. (Oftest faktura fra CarPeople værkstedet til kunden). Endvidere SKAL CarPeople værkstedet i dennes viderebehandling af garantisagen medsende kopi af faktura fra dennes leverandør.


Sagsbehandling

Garantisagen skal indleveres til det CarPeople værksted, der har monteret reservedelen, med mindre andet er aftalt ved forudgående henvendelse til det oprindelige CarPeople værksted. Reklamation skal ske snarest efter konstatering af fejlen/defekten.