Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vi er CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.

SERVICE

SERVICE

Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.
LÆS MERE
REPARATION

REPARATION

Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.
LÆS MERE
BILSALG

BILSALG

Find drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.
LÆS MERE

Hos CarPeople er der altid 3 års garanti på nye reservedele. Det giver dig tryghed for, at tingene er i orden, når din bil bliver serviceret eller repareret hos os.

For at give dig ekstra tryghed giver CarPeople garanti på 3 år i forbindelse med nye reservedele. Garantien omfatter reservedele, der er fejlbehæftede, og CarPeople er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl.

Garantien gælder i 3 år fra CarPeoples fakturadato. Det er en forudsætning, at din bil er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale.

Se vores garantibestemmelser her

getimage