CarPeople Hørning

AK Automobiler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Aliosman KekecVærkstedschef+45 7060 5999hoerning@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Hørning

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-fredag10:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag12:00 - 16:00
Salg
Man.-fredag10:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag12:00 - 16:00

AK Automobiler CarPeople Hørning - bygget på glade kunderelationer

Hos AK Automobiler CarPeople Hørning er det vigtigt for os, at du altid har en tryg og god oplevelse, uanset om du besøger vores værksted eller har brug for hjælp til at finde din næste drømmebil. Du kan altid forvente et højt serviceniveau både før, under og efter dit besøg hos os.

Et moderne værksted

På værkstedet klarer vi både service og reparation af alle bilmærker, og du kan altid forvente fair priser, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vores veluddannede mekanikere står altid klar til at tage imod dig og din bil. Vores værksted er udstyret med moderne teknologi, og både fagligheden og kvaliteten er helt i top. Vi er desuden certificeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler, så du har et kompetent værksted lige i nærheden.

Eget pladeværksted

Er du så uheldig at få en skade, råder vi over eget pladeværksted til forsikringsskader. Her kan du trygt aflevere din bil, hvis uheldet er ude. Vi hjælper dig med kontakt til forsikringsselskabet og sørger for, at du hurtigt bliver godt kørende igen. På pladeværkstedet reparerer og servicerer vi også varevogne.

Find din drømmebil

Er du på jagt efter en ny bil, er vi klar til at rådgive dig på alle områder og ikke mindst til at hjælpe dig med at finde din bil, du drømmer om. Vi har et stort udvalg af nyere brugte biler. Vi er primært specialiseret i tyske biler, men kan selvfølgelig hjælpe dig uanset hvilket mærke, du foretrækker. Når du har fundet drømmebilen, hjælper vi også med finansiering gennem Santander og tilbyder tilkøb af ekstra garanti på op til 36 måneder. Vi tilbyder også attraktive løsninger på splitleasing og flexleasing til dig, der ønsker ekstra tryghed.

Book tid på vores online booking eller ring 7060 5699

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.