CarPeople Hammel

Rødkjær Biler ApS

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Allan BjerregaardVÆRKSTEDSCHEF8696 8034hammel@carpeople.dk
Oliver Holst-SørensenSALGSRÅDGIVER+45 8696 8019hammel@carpeople.dk
Christian TanghusMEDHJÆLPER+45 8696 8019hammel@carpeople.dk
Morten RosenlundSALGSCHEF+45 8696 8019hammel@carpeople.dk
Mia LangbergØKONOMICHEF+45 8696 8019hammel@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Hammel

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 14:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-torsdag09:00-17:00
Fredag09:00-16:00
LørdagEfter aftale
Søndag11:00-16:00

Rødkjær Biler - CarPeople Hammel

Har din bil brug for et planlagt serviceeftersyn, eller har du fået et akut problem, der skal fikses her og nu? Hos CarPeople Hammel hjælper vi dig med alle biludfordringer – store som små.

Vores mekanikere har mange års erfaring med service og reparation af de fleste bilmærker. Vi gør altid vores bedste for vores kunder og for være deres foretrukne autoværksted i Hammel.

Vi sørger for vores mekanikere altid er opdateret på den nyeste viden. Det sikrer en god og effektiv behandling af din bil, så du hurtigt er godt kørende igen.

Med 8 lifte på vores autoværksted i Hammel har vi stor kapacitet og finder hurtigt en tid til akutte reparationer og service.

Efter et værkstedsbesøg får du altid en nyvasket bil retur hos os. Vi tjekker også altid dæktryk og giver ekstra sprinklervæske med hjem. 

Aircondition, stenslag, dækskift, olieskift og meget mere

Alle biler kræver løbende service som bremseeftersyn, udskiftning af reservedele, klargøring til syn og synstjek.

Vi holder motoren godt kørende med olieskift, ordner stenslag på karosseri og ruder, klarer dækskifte, hjulskifte, tjekker bilens dæktryk er korrekt, skifter viskerblade og pærer.

Vi sørger selvfølgelig også for at aircondition eller klimaanlæg kører, som det skal. Med vores mange års erfaring i branchen er CarPeople Hammel et sikkert valg, når bilen trænger til en kærlig hånd.

CarPeople Hammel – dit lokale autoværksted

Vores mekanikere deler gavmildt ud af gode råd til, hvordan du bedst passer og plejer din bil. Vi er et autoværksted, der sætter pris på den lokale tilknytning og den gode kundekontakt. Vores kunder kommer igen og det er vi glade for. Vi er et certificeret autoværksted med faguddannet personale. Med styr på håndværket og en troværdig forretning er der ikke noget at tage fejl af. 

Book tid på vores online booking eller ring 8696 8034

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Hammel's Facebook

3 dage siden

Vidste du, at du kan få et helt års CarPeople Vejhjælp med i prisen, når du har fået serviceret din bil hos CarPeople? Det gælder uanset hvilket af vores 66 CarPeople værksteder, du har brugt og uanset hvilken bil du kører. Så selvom det er træls at gå i stå, så får vi dig hurtigt trygt og godt videre med CarPeople Vejhjælp. Hør mere hos din lokale CarPeople næste gang, din bil skal serviceres. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

Undgå at blive overrasket af vinterføret – husk at booke dækskifte online hos en af CarPeoples 66 værksteder i hele landet. Du kan helt sikkert finde en CarPeople tæt på dig eller dit arbejde og få klaret dækskiftet nemt og hurtigt. Find den CarPeople, der er ligger bedst i forhold til din hverdag og book allerede nu. www.carpeople.dk/find-din-carpeople/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 uge siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Der er flere gode grunde til at skifte til vinterdæk. Faktisk er der 4 for at være helt præcis. Se de gode grunde i videoen, og skynd dig bagefter at booke online hos din lokale CarPeople. Der er 66 forskellige CarPeople at vælge imellem fordelt over hele landet, og vi skifter dæk på alle bilmærker – også din. Og din partners. Book online nu på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Træt af uforudsete overraskelser på værkstedet? Tegn en service- og reparationsaftale på din bil og få styr på budgettet. Din bil kan være helt op til 8 år gammel og mærket spiller ingen rolle – vi klarer alle mærker. www.carpeople.dk/vaerksted/service/service-og-reparationsabonnement-for-private ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

CarPeople ... Se mereSe mindre
Se på Facebook