Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Os med de mest dedikerede mekanikere – også til el- og hybridbiler

CarPeople er en landsdækkende, fri værkstedskæde med mere end 40 lokale værksteder. Vi er drevet af ambitioner, kvalitet og professionalisme – og selvfølgelig et højt serviceniveau. Som kunde hos os altid får serviceret og repareret din bil efter bilfabrikkens forskrifter og stemplet din servicebog. Det betyder, at du selvfølgelig bevarer din fabriksgaranti og får 3 års garanti på reservedele.

El- og hybridmarkedet er i vækst, og du kan trygt lade os servicere og reparere din el- og hybridbil. Alle vores Carpeople-værksteder er nemlig specialiserede i at foretage reparationer og service på el- og hybridbiler. Vi
opdaterer løbende vores kompetencer på området, så vi altid har den nyeste viden og værkstedsudstyr. Derfor gælder der alle de samme fordele for din el- og hybridbil – bevarelse af din fabriksgaranti og 3 års garanti på reservedele.

Vi servicerer alle bilmærker, og med vores landsdækkende garanti er du altid tæt på dit CarPeople værksted. Og uanset hvilket værksted du vælger, vil du opleve, at vi gør lidt ekstra for dig. Vores serviceeftersyn indeholder altid 1 års CarPeople Vejhjælp, ligesom vi tjekker dit dæktryk og fylder sprinklervæske på – uden ekstra beregning.

Find det nærmeste CarPeople værksted

CarPeople [g]E[/g]Service[br] Certificeret service og reparation[br] af el- og hybridbiler

Hos CarPeople er vi certificeret til at servicere og reparere alle mærker af el- og hybridbiler. EService betyder, at du altid har et professionelt team lige i nærheden med de helt rigtige kompetencer og

værktøj. Vi bliver løbende videreuddannet på området og følger altid bilfabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får stempel i servicebogen.